Aktualitātes pārtikas iepakojumu nozarē


Saviem klientiem nodrošinām pašus jaunākos un modernākos produktu iepakojumus, kas pieejami tirgū. Pastāvīgi meklējam vēl nebijušus tehnoloģiskos risinājumus un piedāvājam jaunus produktu iepakojumu veidus. Prezentējot uzņēmuma darbu un iepazīstot inovatīvas pārtikas produktu iepakojumu tehnoloģijas, esam piedalījušies daudzās nozares iepakojuma izstādēs un izveidojuši sadarbību ar ražotājiem, kas spēj garantēt augstvērtīgu un kvalitatīvu produkciju.

"Konservu teorija"

04.08.2021 09:00
Vienmēr pievērsiet uzmanību zivju procentuālajai daļai konservu kārbās.
Ja produkts ir eļļā, zivju procentuālajai daļai jābūt ap 60-70%.
Ja produkts ir mērcē, zivju procentuālajai daļai vajadzētu būt 50–60%.
Labas zivis - Karavela konservu ražošanas prioritāte.
Sazinies ar mums →
Un mēs palīdzēsim jums atrisināt jebkuru ar iepakojumiem saistītu jautājumu